11. august 2013

John Masters Organics juukseseerum

Paar kuud tagasi nägin superpakkumist John Masters Organics siluvale juukseseerumile ja ilmselgelt ostsin selle kohe ära. Nüüd olen seda mõnda aega kasutanud ja aeg on avaldada arvamust.

John Masters Organics siluv juukseseerum kuivadele juustele 15ml. Hind poes u. 18.- 
100% orgaaniline siluv seerum, mis kaitseb, niisutab ja taastab kuivi ja kahuseid juukseid. Sisaldab eeterlikke õlisid ja taimeekstrakte, mis siluvad juukseid ja aitavad ennetada katkiseid juukseotsi. Sobib värvitud juustele. Gluteenivaba.
Peamised koostisosad:
• jojobaõli – niisutab juukseid
• lavendel - taastab peanaha loomulikku seisundit, leevendab ekseemi ja peanaha dermatiiti, aeglustab juuste väljalangemist
• rosmariin – stimuleerib juuste kasvamist, lisab kohevust ja läiget
• seeder – põletikuvastase toimega, vähendab peanaha rasusust ja kõõma
Kasutamine: kanna 1-3 tilka (vajadusel suurem kogus) seerumit peopesadele ja hõõru neid omavahel. Kanna toode vastavalt soovile kas niisketesse või kuivadesse juustesse.


Seerum on pakendatud mugavasse klaasist pudelisse, mis on varustatud pipetiga. Toote lõhn võib küll esimesel korral ära ehmata - meenutab Vietnami salvi, aga õnneks see ei jää juustel püsima. See üliniisutav seerum tõesti toimib - võitleb edukalt kahu vastu jättes juuksed siidiselt pehmeks ja läikivaks. Minul kulub seda toodet 6 tilka märgadesse ja 4 tilka kuivadesse juustesse ning sellise koguse juures juuksed rasvaseks ei jää. Päris peanahale pole seda pannudki, aga kuna juuksekasvatamine käsil, siis võiks ju proovida.

Soovitan seda toodet kõigile, kellel on kuivad ja kergesti kahuseks minevad juuksed. Kunagi olen kasutanud ka silikoone täis juukseseerumeid, mis annavad kohese efekti juuste väljanägemises, aga pikemas perspektiivis koormavad juukseid ja jätavad need ikkagi kuivaks. Looduslike õlide baasil seerum võibolla kohe efekti ei anna, aga pikemalt kasutades näed, et juukseotsad ei murdu ja lõhene enam nii kergesti ning juuste üldine väljanägemine muutub tervemaks.


Tuletan meelde, et endiselt on käimas Giveaway, kus on võimalik saada ühe suurepärase juuksehooldustoote omanikuks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar