22. mai 2013

iHerb #1

Täna sain kätte iHerbi paki, kohale jõudis see vähem kui kahe nädalaga, pole paha. Tavaliselt tellin rohkem iluhooldustarbeid, aga seekord neid väga polegi.




1. ECOVER plekigeel harjakestega 203ml.

Lubab eemaldada kõik rasva ja valgu plekid nagu veri, muna, õli, jne. Tugev plekkide vastu, õrn riietele. Valmistatud ainult taimsel baasil. Sobib valgele ja värvikindlale värvilisele pesule. Pudeli otsas on praktiline harjake, millega saab vedeliku hästi otse riidele kanda. Eks paistab, kui hästi see toode oma tööd teeb. Igatahes kahe väikese lapsega plekke riietele tekib iga päev ja väga paljusid pole pesupulber suutnud eemaldada.
Hind 2.79

2. JASON NATURAL Soothing 98% Aloe Vera niisutav geel 113g.

See geel lubab niisutada ja rahustada kuiva, päikesest kahjustatud nahka. Võib kasutada ka peale raseerimist nahaärrituse vältimiseks. Tundub ideaalne toode suveks, et oleks midagi päikesest põlenud nahale määrida või niisama tugeva niisutajana kasutada.
Hind 2.65

3. DOCTOR'S BEST Best MSM 180 kapslit.

Kes veel ei tea, siis MSM (e. metüülsulfonüülmetaan) on looduslik väävliühend.
MSM on toitaine, millel on palju ülesandeid meie kehas: osaleb terve naha, juuste ja küünte kasvamises; on vajalik sidekoe ja kõhre loomiseks ja liigeste liikuvuse tagamiseks; tagab ensüümaktiivsuse, immuunsüsteemi toimimise ja hormonaalse tasakaalu; jne. Seda nimekirja võib jätkata pikalt, milleks kõigeks see aine hea on :)
Hind 7.35

4. 21st CENTURY HEALTH CARE Vitamiin D3 apelsinimaitselised närimistabeltid 360tk.

D-vitamiini tähtsusest ma rääkima ei hakka, seda ilmselt teab igaüks. Kahju ainult, et Eestisse "kangemaid" ei tohi tellida. Need apelsini maitsega närimistabletid lähevad hästi peale lastele ja mulle ka muidugi :) Hind on ka väga hea - 360 tableti vaid 4.69!

5. NOW FOODS Maca 100 kapslit.

Maca juur on iidne elujõu allikas! Maca juur mõjub üldtoniseerivalt, taastab energiat, tõstab liibidot, tugevdab immuunsüsteemi, mõjub antioksüdatiivselt ning tõstab toonust ehk mõjub kroonilise väsimuse vastu väga hästi. Maca juur on ülimalt rikas erinevate mineraalainete poolest. Ta sisaldab peaaegu kõiki vitamiine, aga ka flavonoide, eeterlikke õlisid ja teisi organismile väga kasulikke aineid.
Jutt on ilus, loodetavasti teeb ka kõike, mida lubab. Lisaenergiat oleks vaja küll :)
Hind 3.65

TASUTA tooted olid seekord SIERRA BEES Organic Cocoa Butter huulepalsam ja kaks iHerb logoga pastakat. Postikulu oli 3.10.

Kes veel pole iHerbist tellinud, siis esimeselt tellimuselt saab allahindlust kuni 10$ koodiga SIG911.

Palju päikest!

6 kommentaari:

  1. Jube hea hinnaga tooted, olen siiani iHerbist vaid kosmeetikat tellinud, peaks neid tablette ka uurima. Kas oled jube enne nende toidulisandeid proovinud?

    http://genefic.blogspot.com/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda D-vitamiini tellin küll juba vist kolmas kord, aga neid toidulisandeid pole varem proovinud. Olen saanud soovitusi ja palju head lugenud nende kohta, sellepärast tekkis tahtmine omal nahal ära proovida :) Macat tellisin just pideva energiapuuduse pärast ja praegu tundub küll, et toimivad :)

      Kustuta
  2. Kuidas tollimaksuga on? Eeldades, et sul on hinnad siin eurodes, siis koos shippinguga teeb see kokku üle 21 euri, mis tegelikult peaks juba minema tolli maksustamisele või annab nendega kokku leppida, et märgivad pakendile väiksema summa?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kauba hind ei tohi ületada 21.98 eurot, postikulu selle summa sisse ei arvestata.

      Kustuta
  3. Kuidas on lood e-vitamiini sisaldavate toodete tellimisega? Ise tellisin just paar nädalat tagasi ning loobusin tasuta huulepalsamist, kuna lõi ette kirja, et E-vitamiini sisaldavad tooted ei pruugi tollist läbi minna, samuti jätsin tellimata ühe kehakreemi mida väga tahtsin. On sul sellega kokkupuudet?
    Ave

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul pole kunagi ühtegi sellist hoiatust ette visanud, aga tean, et vitamiinidega on küll nii, et peab teadma, kui "kangeid" tellida tohib Eestisse. Nt C-vitamiini üle 400IU tellida ei tohi. Kõige kindlam on, kui saadad kirja ravimiametile ja paned toodete lingid juurde ning nad ütlevad siis ära, kas tohib või ei tohi tellida. Arvan siiski, et huulepalsamid ja kehakreemid ravimite alla ei kuulu ja saab tellida neid küll :)

      Kustuta