5. mai 2013

Dr.Hauschka looduskosmeetika.

Esimese postituse pühendan oma suurele lemmikule - Dr. Hauschka looduskosmeetikale :)
Kes veel ei tea, siis Dr.Hauschka kosmeetika valmib Lõuna-Saksamaal WALA tehases. Tooted valmistatakse hoolikalt valitud ravimtaimedest, taimeõlidest, looduslikest vahadest ja eeterlikest õlidest. Dr.Hauschka looduskosmeetika ainulaadne kontseptsioon põhineb teadmisel, et nahas endas peitub jõud uuenemiseks ja tervenemiseks. Nahahooldustoodete ülesanne on seda toetada.
Kõige puhtam, siledam ja paremas korras oli näonahk siis, kui kasutuses oli puhastuskreem, üldine näotoonik ning roosi päevakreem light. Tõsiselt, seda kombot pole siiani miski suutnud ületada. Ja kehapalsamid, kehaõlid kõik lõhnavad lihtsalt s u u r e p ä r a s e l t.

Minu blogis hakkavad enamasti olema ökotoodete arvustused. Ja esimesena kirjutangi oma kogemusest Dr.Hauschka lavendli-sandlipuu kehapalsamiga.
 

Kirjeldus
See kehapalsam lõhnab lavendliõite karge rahu ja sandlipuu vürtsika soojuse järele ning toob hellitust nii kehale kui meeltele – on ju lavendliõli kasutatud aroomteraapias tõhusa lõõgastajana ammustest aegadest. Palsami rahustav toime enesetundele aitab ka nahal tagasi saada hea olemise. Sidrunmelissi ja jänesekapsa tõmmised tasakaalustavad ja uuendavad, põldosjatõmmis tugevdab ning makadaamia-, avokaado- ja aprikoosiõli turgutavad naha kaitsevõimet. Ehkki rikkaliku koostisega, ei jäta see nahka kleepuvaks.

Minu kogemus
Nagu lubatud, siis see kehapalsam on tõesti väga lõõgastava toimega. Ideaalne kasutamiseks peale õhtust vanni, hea uni on garanteeritud :) Lisaks imelisele lõhnale niisutab see nahka väga hästi jättes selle mõnusalt pehmeks. Kreem imendub üsna kiiresti ja ei jäta „rasvast“ tunnet. Ainus miinus selle kreemi puhul on võibolla hind - pudel on vaid 145ml ja maksab 22.90. Aga vahest võib ju lubada endale natuke luksust :)



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar