19. oktoober 2013

Dr. Hauschka tooniv ilukontsentraat.

Kuna ma olen üsna heleda nahaga ja suvisest päikesest saadud kerge jume läinud, siis otsisin toodet, mis annaks nahale natuke jumet ja soojust juurde. Dr.Hauschka tooniv ilukontsentaat tundus olevat selleks just õige toode.

Dr.Hauschka tooniv ilukontsentraat annab nahale läbikumava ja kergelt päevitunud tooni, ühtlustab ja värskendab jumet ning paneb pale särama. See normaliseerib naha rasu- ja niiskustasakaalu. Sobib normaalsele, rasusele ja ebapuhtale nahale.





Kontsentraat on tegelikult hirmutavalt tumepruuni värvi kui pudelit vaadata, aga tegelikult hajub see ideaalselt ja sobib ka väga heledale nahale. See on v
äga kerge konsistensiga vedelik, mis on tehtud naturaalsetest mineraalsetest pigmentidest, taimeekstraktidest ja õlidest ning on sobilik kõikidele nahatüüpidele, eelkõige normaalsele ja probleemsele nahale. Imendub kiiresti ja ei jäta kleepuvat tunnet. Seda peaks segama oma päevakreemiga, et saada kergelt tooniv kreem, mis ühtlustab nahatooni ja peidab pisemad nahavead.

Olen seda nüüd mõnda aega kasutanud - seganud seda oma päevakreemiga NOVExpert Velvety Cream või JOIK BB-kreemiga. Panen sobiva koguse kreemi ja kontsentraati peopessa ja segan näpuga segamini ning hajutan nahale. Lõpptulemus jääb väga loomulik - nahatoon on ühtlasem ning jume natuke tumedam. Kuna see on kontsentraat, siis kulub seda imevähe, minul umbes pool pumbatäit üheks korraks.

30ml maksab umbes 22.-

Koostisosad: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Beeswax (Cera Alba), Fragrance (Parfum), Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

2 kommentaari:

  1. Asjalik blogi! Ei tea, kuidas Su blogi mul varem kahe silma vahele on jäänud? Dr. Hauschkalt seda toodet proovinud pole, aga igatahes tekkis huvi.

    VastaKustuta