1. november 2013

Uut: Weleda + Dr.Hauschka + Tautropfen.

Täna tutvustan mõnda toodet, mis oktoobris ostukorvi lendasid. Tegelikult oli neid rohkem, aga osad ostud olid nii kehvad, et ei tahaks neist hetkel kirjutada.




Dr.Hauschka Mandli duššipalsam 200ml.

Õhkõrnade ja habraste mandliõite uimastav aroom saadab sind otsekui emmates sind paitavalt ja hoolitsevalt. Ainulaadne küdooniaseemnete tõmmis, päevalille- ja avokaadoõli ning leebed suhkrutensiidid teevad duššipalsamist erakordselt nahasõbraliku, rikkalikult niisutava ja siidiselt vahutava. Hinnalistest eeterlikest õlidest kokku pandud sensuaalne lõhnabukett on kingitus kehale, meelele ja hingele.

Kuna oktoobris olid Dr.Hauschka duššipalsamid Biomarketites soodushinnaga (10.-), siis kasutasin võimalust ja ostsin ühe proovimiseks ära. Minu jaoks kõige sümpaatsema lõhnaga oli mandli duššipalsam. Siiani olen rahul. Meeldib, et peale selle duššipalsamiga pesemist ei karju nahk kohe kreemi järele. Tõesti niisutab hästi!


Tautropfen Amea astelpaju kätepalsam 75ml.

Niiskuse tasakaalu reguleeriv kätekreem sisaldab astelpajuõli, magusa mandli õli, vitamiin E-d ja letsitiini ning kaitseb käsi pragunemise ja ärrituse eest. Kätele saab osaks parim hoolitsus ja kreem muudab need pehmeks ja siledaks, värske astelpaju lõhn tekitab Vahemerelise fiilingu.

Selle kätepalsami soetasin Ilumessilt uskumatult soodsa hinnaga 4.50. Imendub kiiresti ja niisutab hästi nahka.


Weleda toitev šampoon hirsiga 190ml.

Sobib normaalsetele juustele. Sisaldab orgaanilisi makadaamia pähkli õli ja ekstrakte. Orgaanilise hirsi kestad ja salvei tagavad õrnalt puhastava toime toites juukseid vajalike naturaalsete looduslike toitainetega. Juuksed muutuvad elastsemaks, säravamaks ja tugevamaks.

Selle šampooni sain sõbranna käest, kellele see kohe üldse ei meeldinud. Olen seda ühe korra jõudnud proovida ja tulemus oli superhea!


Vanaema Agafia Retseptid näoseerum (kuni 35-aastastele) 30ml.

Värskendav seerum näole. Võib kasutada üksi või näokreemi all. Valge metsik roos parandab naharakkude uuenemist täites neid C-vitamiiniga. Seerum sisaldab ohtralt antioksüdante, mis takistavad naha enneaegset vananemist. Roosa hibiskuse õli on põletikuvastase toimega ja Arktika muraka õli annab nahale elastsust ja mati viimistluse.
Seerum on valmistatud 98% taimsetest koostisosadest. Ei sisalda parabeene, silikoone, alkoholi, mineraalõli, sünteetilisi lõhnaaineid, värvaineid.

Selle seerumi ostsin L-cosmetics poest hinnaga 1.91. Paar korda olen jõudnud ka kasutada ja muljed on väga head. Venekeelsetest blogidest olen selle seerumi kohta palju head lugenud.


Kaunist sügist! 





2 kommentaari:

  1. minul oli Amea kehakreem, mis lõhnas lihtsalt imeliselt. nüüd on see muidugi otsas juba.
    aga Tautropfenil tundub üldse olevat väga hea toodang :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, tundub kvaliteetne kaup ja peale kätepalsami ostmist tekkis huvi teistegi toodete vastu :)

      Kustuta