19. november 2013

iHerb #3

Täna näitan järjekordset iHerbi tellimust, mis mul tegelikult käes oli juba oktoobrikuus. Pakki ootasin 10 päeva. Üldiselt on iHerbis transporditeenus tunduvalt paremaks läinud ja pakid on kohal vähem kui kahe nädalaga. Samas umbes aasta tagasi oli täiesti ok, et pakk tuli umbes 3 nädalat.




1. 21st CENTURY HEALTH CARE Vitamiin D3 apelsinimaitselised närimistabletid 400IU 110tk, hind 1.61

D-vitamiin peaks olema kohustuslik toidulisand iga päev, eriti just sügis- ja talvekuudel. Tellin juba mitmendat korda, sest hind on väga hea ning maitseb lastele.

2. HUGO NATURALS Essential Mist French Lavender 60ml, hind 1.64

Sobib kasutamiseks näoveena, meigi kinnitamiseks ja niisama värskendamiseks. Samuti voodilinadele lavendli lõhna andmiseks, mis peaks und soodustama.

3. YOGI TEA Detox tee 16tk, hind 3.39

Ajurveda retseptide järgi segatud mahetee. Aitab organismis luua tasakaalu, viia välja mürke ja korrastada ainevahetust. Minu uus lemmik! Väga hea maitsega, ostan kindlasti veel.

4. DOCTOR'S BEST Best MSM 180 kapslit, hind 7.59

MSM on toitaine, millel on palju ülesandeid meie kehas: osaleb terve naha, juuste ja küünte kasvamises; on vajalik sidekoe ja kõhre loomiseks ja liigeste liikuvuse tagamiseks; tagab ensüümaktiivsuse, immuunsüsteemi toimimise ja hormonaalse tasakaalu; jne. Seda toodet tellin ka juba mitmendat korda.

5. KISS MY FACE Deodorant Peaceful Patchouli 88ml, hind 3.49

Vot selle deodorandi lõhnaga pole ma suutnud (veel) harjuda. Lõhnab väga spetsiifiliselt ja tugevalt. Uuesti kindlasti ei telliks.


Väga hea kirsi lõhnaga huulepalsam, jätab huultele ilusa punaka läbikumava tooni.


Tasuta tooted: SIERRA BEES Vanilla Lip Balm ja iHerbi logoga kannariiv. Postikulu oli 3.03


Kes veel pole iHerbist tellinud, siis esimeselt tellimuselt saab allahindlust kuni 10$ koodiga SIG911.

2 kommentaari:

  1. Iherb on ka üks minu lemmiknetipood. Siit valikust olen proovinud Hurraw! huulepalsameid, mis on väga head. Hetkel kasutan kohvi oma.

    VastaKustuta