14. jaanuar 2016

iHerb #4

Siin on üks üsna vana iHerbi tellimus, mille sisugi suures osas ära tarbitud.




Väga hea kvaliteediga kalaõli (oomega-3 rasvhapete allikas). Olen ostnud seda mitmeid purke ja ostan edaspidi. Antud tellimuses oli kalaõli kapslite hind 1 dollar, sest oli tellimise ajal päevapakkumises. Muidu on toote müügihind 5.95 dollarit, mis on ka superhea diil.


Kasutan seda toidu valmistamisel ja kehakreemide, juuksemaskide, puhastusõli tegemisel. Asendamatu toode köögis ja nahahooldusvahendina.


See ka oli pakkumises 1 dollariga. Olen muidu kasutanud steviat pulbri kujul, aga see tilkadena vaniljemaitseline meeldib tunduvalt rohkem ning jagub seda ka ikka väga pikaks ajaks.


Neid olen lastele tellinud, sest on apelsinimaitselised. Aga ma pole kindel, et edaspidi neid ostan, sest D vitamiin imendub paremini õlivormis (on rasvlahustuv vitamiin). Koos rasva sisaldava toiduga manustades imendumise probleemi pole. Iseenesest hind on väga hea ja lapsed võtavad hea meelega.


Selle topsi sai valida tasuta kaasa. Neid konkreetseid vitamiine samuti ilmselt rohkem ei telliks, sest et need on tabletivormis. IHerbis on saada ka õlikapsleid väga hea hinnaga.


Mõnusa kerge piparmündi maitsega flouriidivaba hambapasta. Suurepärane valik neile, kes lähevad üle naturaalstele hambapastadele, sest see toode vahutab päris tugevasti erinevalt paljudest ökohambapastadest.


Peamiselt tsitruseliste eeterlikest õlidest segu. Väga meeldiva värske lõhnaga õli, mida kasutan kehakreemides, vanniõlis, aroomilambis, jne.


Alumiiniumi, parabeenide ja muu sodi vaba deodorant. Meeldiva tagasihoidliku lõhnaga, sobib vabalt ka meestele. Kahjuks see deodorant lemmikuks ei saanud.


Kes veel pole iHerbist tellinud, siis koodiga SIG911 saab esimeselt tellimuselt allahindlust kuni 10$

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar